Hoe kunnen wij uw rendement vergroten?

Het Plaatselijk Informatieboek is een uitgave van "Uitgeversgroep van Zwienen bv" en wordt gratis verspreidt onder alle bedrijven en instellingen in de door ons uitgegeven plaatsen. :

Door jarenlange samenwerking en intensieve communicatie met de plaatselijke bedrijven en instellingen is het mogelijk gebleken een informatieboek te presenteren dat nauw aansluit op de behoeften van de markt.

Het Plaatselijk Informatieboek bestaat uit vier gedeelten voor optimale
gebruiksvriendelijkheid.

Gemeentelijke en overige instellingen (blauw) (info)
Alfabetische rangschikking van bedrijven (geel) (info)
Rangschikking per beroep, inclusief index (groen) (info)
Agenda (wit) (info)

Uiteraard kunt u als bedrijf zijnde hier in adverteren

Indien u geïnteresseerd bent in vermeldingen of informatie wenst over verdere mogelijkheden tot plaatsing, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor of d.m.v. de antwoordcoupon te printen en ingevuld naar ons te sturen.

Indien u bezoek wenst van één van onze buitendienstmedewerkers omdat uw vermelding
meer informatie behoeft dan alleen bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer, dan kunt u dit aangeven op de antwoordcoupon.

Digitaal Informatie Bestand:
Uitgeversgroep Van Zwienen verzorgt tevens in samenwerking met J&J Publicity het Digitaal Informatie Bestand op het internet. Dit is ontstaan vanuit het Plaatselijk Informatieboek, het Digitaal Informatie Bestand is dan ook een plaatselijke zoekmachine voor alle bedrijven en instellingen van de onderstaande gemeenten.

* Almelo * Alphen aan den Rijn * Barneveld * Delft * Deventer * Doetinchem * Ede * Enschede
* Geldermalsen * Gouda * Haarlemmermer * Helmond * Hengelo * Leerdam * Oss * Schiedam * Tiel * Tilburg * Uden-Veghel * Veenendaal * Vlaardingen * Waalwijk * Westland * Wijchen * Zeist * Zevenaar * Zoetermeer.

Hierin vindt u een globaal overzicht van gemeentelijke en overige instellingen die zich in de betreffende gemeente bevinden. Jaarlijks worden deze direct benaderd door onze telemarketeers of verschaft de gemeente deze informatie.
Dit is een alfabetisch overzicht van al onze bekende bedrijven. Dit gedeelte maakt het voor de gebruiker eenvoudig een hem/haar bekend bedrijf op naam terug te vinden. Naast de naam, zijn het adres, het telefoonnummer en de bedrijfsactiviteit vermeldt.
Dit overzicht geeft per branche weer welke bedrijven daarin werkzaam zijn. Indien een bedrijf meerdere activiteiten heeft, kan deze onder meerdere branches te vinden zijn.
In het Plaatselijk Informatieboek, bevindt zich een bureau-agenda met een weekindeling - met uuraanduiding - per pagina. De combinatie van het Plaatselijk Informatieboek en de agenda maakt dat men altijd het gehele bedrijfsleven en plaatselijke instanties, in agendavorm bij de hand heeft.